Het ligt een beetje aan het soort vlees en
ook aan de diepvries.
Voor een diepvries die echt tot - 18 graden gaat geldt
rauwe kip: 9 maanden
Rauw rundvlees: 6 - 12 maanden
rauw varkensvlees: 4 maanden
rauw gehakt, hamburgers, slavinken (dus alle soorten gemalen vlees: 2 - 3 maanden.
Het ligt overigens ook aan de bbq. Heel vaak maken mensen het vlees op een bbq niet gaar genoeg of ze laten het deels verbranden.
Dat is ook al niet gezond.
Voor mezelf let ik trouwens nooit op dat soort dingen> ik eet gewoon alles.
Maar als je gasten krijgt, tja dan hou je daar rekening mee...
Toegevoegd na 1 minuut:
Oh, mijn bron, want mijn antwoord schijnt nogal afwijkend:
http://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/22003-voedsel-bewaren-tips-houdbaarheid-hoe-lang-welke-plek.html