Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom beschimmeld roggebrood zo belachelijk snel?

Soms al binnen 2 dagen ...

Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Gokje: Door het hogere vochtgehalte.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Bewaar je het wel afgesloten in de koelkast? Bij mij blijft een pakje echt goed tot het op is en dan eet ik 1 plakje/dag.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Roggebrood is een uitstekende voedingsbodem voor bacteriën door het vele vocht. Roggebrood kun je het beste koel en donker bewaren in aluminiumfolie. Dit beschermt het brood het beste tegen uitdrogen.

Brabants roggebrood bevat niet altijd conserveermiddel. De houdbaarheid is daarom lager dan die van Fries roggebrood.

Je kunt roggebrood ook (in porties van een paar plakken) invriezen, maar niet te lang omdat het op den duur ook daar zal uitdrogen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing