Snel vol van kibbeling

Ik heb t probleem dat ik snel vol ben na het eten van kibbeling. Als ik een broodje met twee stukjes neem ben ik al vol. Het voelt een beetje alsof je bijna moet overgeven. Ik eet er verder niks bij alleen ravigottesaus en een glas melk.

Weet jij het antwoord?

/2500

eet je niet misselijk, maar stop als je een verzadigd gevoel hebt. er zijn meer mensen die vis een machtig voedsel vinden (snel een vol gevoel ervan krijgen) probeer het anders zonder brood. misschien dat je dan meer vis op kan? vis is licht verteerbaar dus mocht je na een paar uur weer trek krijgen kan je alsnog je boterham (met eventueel een ander beleg natuurlijk) opeten.

Wat is het probleem dan? Dan neem je toch geen broodje? Of je neemt minder kibbeling. Of je eet geen kibbeling. Je hoeft toch van niemand kibbeling te eten?

Wat verschrikkelijk allemaal. Ik zou geen voedsel eten waar ik misselijk van wordt. Dat zou jij ook kunnen doen.

En je vraagt je af wat je het beste kunt veranderen aan dat bourgondische eetpatroon? Kijk eens hoe het bevalt om de boterham weg te laten. In de krokante laag om de stukjes kibbeling en de saus zitten al aardig wat koolhydraten. Staan met name eiwitten je tegen dan heb je mogelijk anorexia, die o.a. gekenmerkt wordt door weerzin tegen eiwitten.

Probeer eens zonder broodje dan?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100