Hoe vind ik het bedrijf bij de ei-code?

Een ei-code bestaat uit eerst een nummer hoe de kippen leven, dan land van herkomst en dan een bedrijfsnummer. Dit, zo staat op verschillende sites, om makkelijk te kunnen terugvinden waar je ei vandaan komt. Alleen, ik zie nergens een lijst of een site of iets waar je dan die bedrijfscode ook daadwerkelijk aan een bedrijf kunt koppelen? Hoe vind ik welk bedrijf welke code heeft?
Ter verduidelijking: Ik heb vanmiddag eieren gekocht bij een kraampje langs de weg, er vanuit gaand dat dit verse eieren waren, tot mijn verbazing zag ik bij thuiskomst dat er een code op stond. Uit nieuwsgierigheid gaan kijken en mijn verbazing werd nog groter toen bleek dat de 3 waarmee het begint, ook nog eens de kip-onvriendelijkste code is die er bestaat. Vandaar dat ik me nu afvraag van welk bedrijf ze dan eigenlijk komen, komen ze uberhaupt uit de regio?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kom meer te weten over eieren en de legpluimveehouderij in Nederland, daar is er een appje voor. simpelweg de ei code ingeven en je krijgt alle info die er beschikbaar is. voor android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.convivo.eiercode&hl=nl voor apple: https://itunes.apple.com/de/app/eiercode/id396882760?mt=8

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100