Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Nee, in appels zelf zit natuurlijk veelal fructose, maar azijn is een verzuring van gegiste producten, waarbij suikers eerst zijn omgezet in alcohol en dit verzuurt tot azijn. Het percentage fructose zal in gegiste appels nog wel hoog zijn, maar ik vermoed in het uiteindelijke product appelazijn erg laag. Er wordt geen extra suiker aan de azijn toegevoegd.

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik bedoel dus met nee; niet extra toegevoegd, maar waarschijnlijk wel van nature een beetje.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

nee appelazijn is een natuurproduct er kan wel iets van fruitsuiker in zitten maar ook dat is sporadisch omdat het verzuurd is
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding