Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Alleen als het biologisch geteeld is zou je het rauw kunnen eten. Het blad zit boordevol chlorofyl, eiwitten, mineralen en vitaminen waaronder calcium, kalium, vitamine C en K. Dus best wel gezond. Maar je moet er van houden, het is nogal bitter. Meestal wordt de voorkeur eraan gegeven om er soep van te koken.
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
ja je kan het eten als salade maar je moet wel aan de smaak wennen ,maar je kan het ook stoven zoals spinazie dat is wel lekker maar je kan het ook met wortel en ui en wat je eventueel er nog bij wilt doen een soepje van maken en dan met de staafmixer glad maken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding