Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Bekijk deze site, en je weet eigenlijk al direct dat je hier te maken hebt met oplichterij:
http://www.nuvoryn.nl/
Bekijk vooral de foto's goed. Je zult met me eens zijn, dat zoiets niets anders kan zijn dan onzin. Bij sommige foto's heb ik de indruk dat mensen van 120 kilo naar 30 kilo zijn gegaan door het wondermiddel Nuvoryn.

Hier een forse lijst met klachten:
http://www.tipsbijafvallen.nl/Nuvoryn.php?p=6
Scroll naar beneden en je kunt doorklikken:
"pagina 1 - pagina 2 - pagina 3" etc.

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=97&t=102742
http://forum.viva.nl/forum/list_message/11767959
Op deze forums wordt het uitgebreid besproken en kun je lezen dat het "klinisch bewezen" ook nergens op slaat. Het enige magere bewijs geldt voor groene thee, en terecht merkt een van de schrijvers op het forum op, dat je beter groene thee kunt kopen; dan ben je goedkoper uit. Nuvoryn kost 40 Euro per pot!

Komt nog bij dat er over de commerciele kant van de zaak ook veel klachten zijn. Spullen worden niet geleverd, en de niet-goed-geld-terug-garantie geldt alleen voor ongeopende potten. En zelfs dat geeft nog problemen.

Ook hier komt de aap weer uit de mouw: het helpt je alleen maar een beetje bij het afvallen, en je moet er dus veel meer voor doen.
"Mits je het product goed gebruikt met een aangepast eetpatroon en de nodige beweging zal het een effectief effect hebben op je gewichtsverlies."
http://www.vetvrij.com/nuvoryn-afslank-pillen.html

Afvallen gaat niet met pillen. Je zult minder moeten eten, en meer moeten bewegen, en dat moeten blijven doen.
Als je per se Nuvoryn wilt kopen, bespreek het dan met je huisarts. Als hij vindt dat dit voor jou een ideaal middel is, dan kun je het rustig kopen, maar de kans dat hij dat ook werkelijk vindt, lijkt mij uitgesloten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding