Zou je door op je ademhaling te letten kunnen afvallen?

sneller of minder snel ademen om af te vallen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Afvallen heeft meer met je voeding,beweging en vetten te maken Dus nee zou niet lukken

Letterlijk gezien niet, maar wat men hiermee bedoelt is dat je je emoties onder controle moet krijgen. Hierdoor zul je dus ook niet na het afvallen opeens vreetbuien krijgen waardoor alle kilo's er weer bij komen. "Want bij 95% van de mensen met overgewicht wordt hun teveel aan kilo's veroorzaakt door stress en emoties."

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/psyc...

Dat zou kunnen, ja. Men belooft het toch. De beschreven zelfhulpmethodes zijn vaak een combinatie van: mindfulness, cognitieve therapie, ademhalingsmethode en regulatie hartcoherentie. Je hartcoherentie kun je zelf beïnvloeden, onder andere door: - te focussen op een rustige ademhaling (5 tellen in, 5 tellen uit) - je aandacht op je hartstreek te richten. - te denken aan prettige en relaxte dingen De methode wordt in zelfhulpboeken uitgebreid uitgelegd. Als je je hartcoherentie onder controle hebt kun je zelf invloed uitoefenen op je stemming en later op je eetgedrag. Hier kan je een boek over dit onderwerp bestellen: http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/slanker-met-je-hartritme/1001004006852011/index.html

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/dieet/...

Met de techniek die Siska beschrijft kun je hartcoherentie bereiken en met hartcoherentie kun je eetaanvallen makkelijker onder controle houden. Er is een apparaatje waarmee je kunt oefenen om coherent te worden. Het is niet moeilijk, maar het lukt soms niet zomaar en het heeft pas echt effect als je het een langere tijd dagelijks doet.

Bronnen:
http://www.stress-hartcoherentie.nl/hartco...

Dat klopt niet want afvallen heeft geen relatie met ademhalen en u moet de calorieen van jouw eten verbranden door veel bewegen en u moet geen snoepjes of vettig eten eten voor afvallen Toegevoegd na 3 minuten: U kunt afvallen door verbranding jouw calorieen van het eten en dat geen relatie heeft met sneller of minder snel ademhalen .

Nee. Het is wel waar dat je stofwisseling versnelt als je meer zuurstof gebruikt (of andersom, net hoe je het bekijkt) maar door sneller te ademen ga je niet meer zuurstof verbranden. Je ademt gewoon meer uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100