welk risico loop je als je alleen nog maar zelf brood bakt en nooit meer brood koopt bij de bakker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat de bakkers failliet gaan.

Bakkers gebruiken bakkerszout. Dat is zout waaraan jodium is toegevoegd. Als jij bij het bakken van brood JoZo gebruikt, of op een andere manier genoeg jodium binnenkrijgt, is er niets aan de hand. Toegevoegd na 7 minuten: Kortom: je loopt een risico op jodiumtekort, maar de kans is heel klein.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bakkerszout

dat je een keertje aangebrand brood hebt ;-)

Als je de geeigende ingrediënten gebruikt, loop je geen risico.

Je loopt minder gezondheidsrisico's als je goede vetten in je zelfgebakken brood gebruikt omdat broodbakkerijen nog veel te vaak kunstmatig gehard plantaardig vet in hun brood verwerken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100