's maandags moet je naar de dietiste en je bent gewend om kalkoenfilet 's morgens te pakken en vervangt dit door chocolade pasta merk je dat ?

op de weegschaal ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan me voorstellen dat je dat lekkerder vindt. Je kunt dan ook op de ene helft van je boterham dun margarine smeren en op de andere helft chocopasta en dan dubbel slaan. Dit doe ik al maanden. Toch val ik langzaam maar zeker af. Mijn arts rade mijn aan. Gewoon van alles wat minder. In drie maanden drie en halve kilo afgevallen zonder dat ik al die diëten moest volgen. Nee, de dietiste zal dat niet meteen op de weegschal merken. Als je geen diabetes hebt mag je gerust af en toe wat zoetst hebben. Ik neem iedere week één punt van een appelgebak en blijf toch regelmatig afvallen. Dit heet: belonen omdat je het de hele week vol heb gehouden. Zo kom je ook niet in dat jojo effect terecht. Toch succes gewenst

In chocoladepasta zitten wel veel meer calorieen dan in kalkoenfilet. Maar dat zul je niet direct op de weegschaal merken. Wel als je dat vaker doet. Alleen wie hou je dan voor de gek? Je doet het toch niet voor de dietiste? Succes!

Bronnen:
http://www.calorietabel.nl/index.php?idd=c

Nee die dietiste zal het niet merken op de weegschaal. Zeker niet na een keer. Maar ik neem aan dat je ook een eetdagboek moet bijhouden? Dan komt de waarheid toch aan het licht? Een broodbeleg chocoladepasta is 85 Kcal. Een broodbeleg kalkoenfilet is 12 Kcal. Tel uit je winst!

Alleen als je vergeet je mond af te vegen. Aan de weegschaal niet, tenzij je er een dagelijkse gewoonte van maakt om te snoepen in plaats van te ontbijten, want chocoladepasta is geen voedsel maar snoep.

Zolang het nog niet verteerd is, zul je dit niet direct merken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100