Waar kun je goed uit eten in Brugge?

Uit eten in Brugge is vaak een toeristische gebeurtenis. Ik wil graag goed eten, hoeft niet zwaar culinair, voor een normale prijs.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toeristen eten op de Markt of op de Burg, veel duurder dan waar de locals gaan. 't Zand is de uitgaansbuurt voor de locals, niet zo veel interessante restaurants. Qua sterrenrestaurants heb je De Karmeliet (www.dekarmeliet.be - Langestraat), of achter de hoek: De Refter van dezelfde équipe, maar iets minder duur (wel nog behoorlijk duur!! 75€ p.p.) Verder is in de Langestraat interessant: oa Rock Fort (www.rock-fort.be) of Sans Cravate (www.sanscravate.be). Dit zijn allemaal restaurants met de klassieke Frans-Belgische keuken, degelijk, lekker. Ook leuk (75€ p.p.) is de Dyver, een bierrestaurant: bij elk gerecht wordt een typisch biertje geserveerd - www.dyver.be. Mooie locatie ook. Als 'locals' gaan wij graag eten in De Stoepa (reserveren! www.stoepa.be); een meer fusion-keuken, niet superduur, met leuk terras in de zomer. Niet zo heel ver van het station en begijnhof. Aan de andere kant van de stad ligt Du Phare, ook met terras: www.duphare.be. Ook fusion-achtig. Waar ik nog aan denk: Narai Thai (thais), Smedenstraat Cafedraal (belgisch), Zilverstraat Of net buiten Brugge - zeer chic: Hertog Jan, Torhoutsesteenweg A'qi, Gistelsesteenweg Auberge De Herborist, Watermolen Of nog iets verder buiten Brugge - degelijk, niet te duur: Beernem, De Zotte Mutse Laat je culinair verrassen! Veel plezier in Brugge!

Bronnen:
eigen ervaringen

In het hele centrum. Brugge is een uit eten stad.

Brugge heeft 282 restaurants! http://www.resto.be/ware/guide/guide.jsp?b_type=1&kitchen=56&city=96&lg=NL Klik op je favoriete keuken en je vindt het zo!

Bij Lotus, zie bron.

Bronnen:
http://www.lotus-brugge.be/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100