Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Anders dan mijn bovenbuurman zegt is zulks helaas in principe niet het geval. Op pagina 33 van de hygiënecode staat duidelijk vermeld (onder het kopje "Inrichting Bedrijfsruimte") dat deuren tijdens de bereiding gesloten dienen te zijn. De huidige opvatting (in ieder geval hier in Rotterdam) is dat een hordeur aan dat vereiste niet voldoet.

(De Branchevereniging overigens kan je wellicht meer vertellen over het concrete geval. Contact via 079-3617312)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Als er een hor voorzit mag dit
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Is dat niet evident dat dit niet mag : je geeft vrije toegang tot vliegen, stof en andere dingen die in een hygiënische keuken niet thuishoren. Lees de HACCP normen (hazard analysis critical control points = norm voor voedingsindustrie) Of kijk eens naar de Smaakpolitie. (licht vulgariserende korrekte audits voor horeca op een ludieke manier die je vrolijk maken)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding