Welke beoordelingssites zijn er voor restaurants?

Ik zoek een site waar restaurants worden beschreven en beoordeeld. Maakt niet uit of de beoordelingen van professionals of van gewone mensen komen.

Ik ken iens.nl, maar voor veel restaurants staan er maar weinig recensies op, en de recensies die er opstaan zijn vaak al oud.

Weet jij het antwoord?

/2500

www.iens.nl Doe ik zelf ook al jaren aan mee. Zowel om ideeen op te doen, als om feeback te geven (invullen proefformulieren).

Bronnen:
www.iens.nl

O.a. de sites van de volgende tijdschriften: Gault Milau Grootspraak Lekker. En behalve Iens is er ook www.dinersite.nl waar "gewone" mensen hun mening geven.

http://www.iens.nl/ & http://www.restaurantbeoordeling.nl

Eet nu.nl

http://www.restaurant.nl is een erg goeie. Je kunt hier ook zoeken op stad, keukens, soorten, budget, etc.

http://www.uitetenin.nl/ http://www.lekkerindebuurt.nl/ http://www.restaurantadvies.nl/

dinnersite.nl is groot en compleet. Daarnaast heb je iens.nl die is meer persoonlijker en heeft een eigenstijl. Een nieuwkomer is www.dinnertalk.nl. Dit is een site waar elke gebruiker zijn beoordeling kan achterlaten. Ook kun je met mijn nyDinnertalk je eigen favorieten en beoordelingen organizeren. Ook kun je elk restaurant met streetview bekijken. Dit is een erg leuke mogelijkheid!

www.smulweb.nl is een site waar beoordelingen en in veel mindere mate goede recensies worden gegeven over door de leden bezochte restaurants. Een aanrader is www.knoopjelos.nl waar doorgewinterde eters hun recensies geven over het hogere restaurantsegment en tenslotte de site van een zeer ervaren eetster die ook nog eens prachtige fotos van het eten bij haar recensies zet: www.restaurantrecensies.web-log.nl Veel kijk,-en leesplezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100