Hoe 'rek' ik mijn maag op?

Altijd als ik uit eten ga wil ik veel kunnen eten omdat er veel lekkere dingen zijn. Ik heb dan de stomme eigenschap de rest van de dag niks te eten, maar van honger 'krimpt' je maag, ik vroeg me dus af:
Als ik heel veel water drink, 'rek' ik dan mijn maag uit, of is dat een fabeltje?

( 1.75 en 60 kg)

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet gewoon eten. alleen maar water drinken is niet goed. je moet gewoon in e middag ook wat eten. vind ik niet zo goed dat je dat van plan bent. want je lichaam heeft voedingsstoffen nodig enzovoort. en misschien kan je niet heel veel eten. dan moet je gewoon eten wat je eten kan. maar geen rare dingen doen

De maag is elastisch. Het beste is gewoon om steeds iets meer per dag te eten. Je maag zal elke keer iets uitrekken, zonder dat je er veel last van hebt. Het heeft vooral met gewenning te maken.

Als je gewoon normaal eet en daarna uit eten gaat moet je ook gewoon en normaal eten. Lekker eten is juist lekker als je er normaal van eet. Je willen over eten omdat het zo lekker is is niet gezond. Niet eten omdat je dan meer kan eten 's avonds is een fabel. Je maag willen oprekken is heel erg ongezond en helemaal niet goed je zou dan steeds meer moeten gaan eten en dik worden.

fabeltje, zo gauw je maag leeg is komt hij weer in zijn oude stand. Als er veel lekkere dingen op tafel staan kun je beter overal een beetje van nemen. Dan proef je alles en heb je geen last van buikpijn na afloop

Om ff bij de vraag te blijven,die is,Hoe rek ik mijn maag op?afgezien van alle ethische kanten en de gezondheid. Door je maag aan steeds grotere hoeveelheden bloot te stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100