Waarom zijn er nauwelijks Surinaamse restaurants?

Volgens mij leent de Surinaamse keuken zich prima voor een restaurant. Rotishops zijn er wel genoeg en soms kun je er in een snackbar-achtige omgeving ook nog wel eten, maar ik ken geen echt Surinaams restaurant waar je gezellig ter plekke kunt eten.

Zijn er dergelijke aanbevelenswaardige Surinaamse restaurants in de Randstad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wij gaan in Leiden wel eens Surinaams eten of wat halen (als ik het niet zelf maak). Het is inderdaad meer een "snackbar-achtig" restaurantje jammergenoeg en niet echt sfeervol. maar je kan er zooooo lekkere gerechten eten. vooral de pom daar eet ik mn vingers bij op. en nog goedkoop ook. A-One heet het en zit ergens achter de Lammenschansweg bij een winkelcentrum.

Voor zover ik weet hebben we hier in de stad twee surinaamse restaurants gehad en die zijn beide na verloop van tijd gesloten bij gebrek aan interesse. Terwijl de Toko van een klant van mij als een speer loopt...

Deze!

Bronnen:
http://www.riaz.nl/

Het surinaamse eten is niet origineel en niet gevarieerd genoeg. Zelfs in Paramaribo zijn er nauwelijks surinaamse eethuisjes. Ik heb er 6 jaar gewoond en gewekt. Roti Kip is hindoestaans en niet surinaams genoeg, eigenlijk alleen Pom en Pinda soep (maar die zijn eerder creools dan surinaams te noemen).

Kijk voor restaurant aanbevelingen op iens.nl of dinnersite.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100