Hippe/ moderne tent in Utrecht om te lunchen?

Ik kom anders nooit in Utrecht dus ken daar niet egt veel, ik zou daarom graag tips of Miss aanraders wille weten waar je gezellig kan lunchen? Btje hippe moderne tent, btje tapas achtige stijl ofzo? En t gaat volgende wk zondag plaatsvinden, weet niet of de winkels/ restaurants dan open zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Winkels zijn dan niet open (want is alleen de eerste zondag van de maand behalve in december). De Parade is heel leuk en hip, achter het station Op 't Wed (= straatnaam) zitten leuke eetcafés Vis & meer is erg in.

La Place Misschien niet zo heel hip, maar een geweldig uitzicht over Utrecht.

een winkel die wel open is is de Winkel van Sinkel. Is hip, misschien iets te groot en daardoor wat onpersoonlijk maar dat heb je al snel in hippe tenten.

Kijk hier voor een compleet overzicht: http://www.iens.nl/restaurant/utrecht Selectie van plekken die Iens noemt in het centrum die op zondag tijdens lunchtijd open zijn: http://www.iens.nl/restaurant/5496/utrecht-bond-smolders-patisserie-chocolaterie http://www.iens.nl/restaurant/23474/utrecht-sector-3 http://www.iens.nl/restaurant/27635/utrecht-eetwinkel-geniet http://www.iens.nl/restaurant/30739/utrecht-hooi http://www.iens.nl/restaurant/29083/utrecht-kunst-en-eerlijke-koffie

De rechtbank langenieuwstraat Voormalig gerechtsgebouw

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100