Kun je soepgroente ook gebruiken door de maccaroni ?

Toegevoegd na 20 uur:
Maar moet ik de soepgroente voor de maccaroni, nu al uitleggen uit de diepvries of pas straks ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker dat kan heel lekker zijn. Eigenlijk kun je er alles door heen doen wat je lekker vindt ;-)

Ja hoor, dat kan prima. Deed ik vroeger (20jr geleden) toen er nog geen voorgesneden roerbakgroenten bestond. Toegevoegd na 23 uur: Gewoon rechtstreeks uit de diepvries in de pan en lekker roerbakken (nadat je eerst het vlees hebt gebakken - als je dat gebruikt)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/soepgroente...

Alle soorten groente kun je door de macaroni mixen,dus ook soep of roerbakgroenten.

Ja, dat noem ik boeren macaroni. Soepgroente, gehakt, ui en knoflook. Nog wat kaas erover strooien, heerlijk.

Natuurlijk kan je dat.Maar ik zou de selderij eraf laten, prei en wortelen , in fijne ringetjes gesneden.Je kan het eten met soja saus en zalm.

ik zou niet weten waarom niet ;)

echt wel, zo maak ik hier ook wel eens macaroni, gehakt rullen, soepgroenten erdoor bakken en serveren met een fles maggi, zo eten ze het hier het liefste de macaroni.

Ja heerlijk! Gehakt rullen soepgroente erbij zakje macaroni mix 2 kleine potjes tomatensaus...beetje kaas erover en smullen maar!! Eet smakelijk!

Ja hoor, en dan enkel nog een bouillonblokje erbij met een glas tomatensap en wat peper- klaar!

Ja hoor, groente is groente. De soepgroente is vaak kleiner gesneden, dus als je eens een 'fijne' maaltijd wilt, dan is dat een optie. Heb van de week dit ook gebruikt omdat mijn verstandskiezen waren getrokken. Ook het vlees heel fijn gesneden. Maar grove groenten is ook wel eens lekker om de individuele smaken te kunnen proeven.

Ja, lekker ouderwets. Blokjes ham gemarineerd in ketjap aanbakken, soepgroenten erbij bakken, pak gezeefde tomaten erbij en je hebt een heerlijke saus voor over de maccaroni.

ja ntuurlijk het principe blijft hetzelfde ik doe het ook zo maar niet altijd soms pak ik oosterse roerbak groenten maar de smaak blijft hetzelfde

Ik snij of alles zelf of ik pak soepgroenten omdat dat goedkoper is, paprikaatje en ui erbij door klaar. O ja en bevroren in de pan als het uit de diepvries komt, anders wordt het pap.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100