Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als je Ricotta met kruiden o.i.d. wilt maken, moet je die dan meteen al door de melk doen voordat je het laat stremmen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
665

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Oe Ricotta dat is lekker! Ik zou als ik jou was de kruiden eerst een beetje aanbakken omdat dan de smaken veel sneller vrij komen! Heel kort en licht. Daarna door de melk en dan laten stremmen! Dan heb je de allerbeste Ricotta!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding