Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Ik ben zelf geen kook expert maar hier zijn een aantal goede vervangers voor witte wijn:

- Verjus
- Kippen- of groentebouillon
- Witte druiven- of appelsap
- Gebruik voor zuur een eetlepel witte wijnazijn of citroensap, per 250 ml bouillon
- Vervang de wijn voor een zoet effect door suiker of honing

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Bij de bronnen kun je het even goed nalezen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!

Andere antwoorden (2)

Witte wijn kan je vervangen door appelsap.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!
Ik maak risotto eigenlijk altijd zonder wijn, en dat gaat prima. Je kunt het best weglaten. Wel eventueel iets meer bouillon gebruiken.
(Lees meer...)
bamibal
10 jaar geleden
flyingcrow
10 jaar geleden
Bedankt!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding