Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil verse gist gebruiken. Deze bewaar ik in de koelkast. Moet de gist eerst op kamertemperatuur komen of kan deze meteen in het lauwe water?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
902
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Wat wil je maken?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dat kan gelijk gebruikt worden, klein beetje suiker er op is al genoeg en eventueel een klein beetje lauw water. Je kunt de rest van de gist heel goed invriezen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding