Hoe kan ik fondant dat hard is geworden in de verpakking, weer zacht en bruikbaar krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je fondant dat deels hard is en eigenlijk niet meer goed te gebruiken je kan nog proberen om de fondant te verwarmen doe het dan enkele seconden tot 10 seconden afhankelijk van de hoeveelheid in de magnetron.liever enkele seconde en dan 2 keer als ineens de volle seconde als het nog bruikbaar is kun je zien dat het nogal droog en brokkelig is het is niet droog, maar het is brokkelig en om het mooi glad en oprolbaar te krijgen kun je gaan het kneden vet je handpalmen in met wat margarine Dan kan je gaan knijpen en kneden tot het zacht is Als het te droog voelt, kneedt dan wat boter door de fondant. Als het te zacht is, kneedt dan wat poedersuiker door de fondant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100