Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom zijn eierkoeken zo plakkerig?

ze plakken altijd zo, waarom?

Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Wat er aan de buitenkant van eierkoeken zo plakt, is licht gecaramelliseerde suiker (dat wat de koek ook een beetje kleur geeft).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

bekijk het recept maar even, zie link
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Vanwege de suiker die erin zit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
het suikerlaagje aan de buitenzijde
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
16 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing