Waar kan je losse gourmetpannetjes of mini-koekenpannetjes kopen die je op een gourmetstel met branders (niet elektrisch) kan gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De kleinste die ik voor je heb gevonden is 10 cm maar hij is erg prijzig € 32,99 en dan nog 1 van 12 cm en die kost € 6,95 Het scheelt maar 2 cm, maar in prijs is het verschil groter. Toegevoegd na 33 minuten: Ik had er natuurlijk bij moeten zetten die van 10 cm staat bij Bol.com en die van 12 cm bij Oldenhof

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/debuyer-affinity-m...
http://www.kookwinkel.nl/webshop/42831-deb...

Bij het Kruidvat hebben ze weer zon"actie (met houten spateltjes) en bij de Action kan je ook wel terecht!

Bij een kookwinkel als Oldenhof hebben ze dit wel.

als je het niet bij de blokker of marskramer kan vinden, raad ik je aan naar de kringloop of andere 2e handswinkel te gaan. Toegevoegd na 1 minuut: als je nieuw wilt kopen heb je denk ik een goede kans bij ´t "kookpunt" op het noordplein in rotterdam. is een hele goede winkel met groot assortiment.

Naast de al genoemde (goede) opties: misschien bij Handyman of een soortgelijke onderdelenwinkel?

Nou, de pannetjes zie ik zo niet los, maar in onderstaande link heb je een klein gourmetstel met 2 pannetjes voor €10,- Je kan altijd dat ding kopen en de pannetjes houden... En inde andere link staat een pannetje van een tefal gourmetset...ook €10,- maar dan voor 1 pannetje :-( Toegevoegd na 2 minuten: En dan is er nog deze:

Bronnen:
http://huishoudwarenhuis.wohi.nl/keukenapp...
http://www.accessories.home-and-cook.com/s...
http://www.marskramer.nl/gourmet/gourmetse...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100