Hoe bereid ik ongepaneerde snitzels zonder paneermeel?

Graag met zo weinig mogelijk ingrediënten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je het echt heel simpel wilt houden, kan je natuurlijk een beetje peper en zout er op doen en bakken. Maar, er zijn ook andere lekkere maniertjes om je schnitzels te bakken. Ik heb een aantal receptjes voor je gevonden, niet al te veel ingredienten, misschien heb je er wat aan! http://www.mijnreceptenboek.nl/recepten/met/ongepaneerde+schnitzels/ http://www.smulweb.nl/recepten/1383774/Schnitzel-met-peterseliemayonaise en deze is volgens mij ook makkelijk te maken! http://www.receptenenzo.nl/recepten/Pittige%20schnitzels

Gewoon even lekker met alleen een beetje peper en zout lekker bakken :-)

Je kunt ze gewoon ongepaneerd bakken,2de manier is ze even door de bloem halen en dan de pan in. Als je ze toch enigszins gepaneerd wilt hebben kun je: beschuiten malen als je die hebt havermoutvlokken of muesli gebruiken om te paneren. moet het wel naturel muesli zijn, zonder toegevoegde suiker en fruit enzo

Je kan peper en zout of andere kruiden naar smaak gebruiken en dan bakken in de koekenpan, tussen een contactgril leggen of kort frituren.

Droogdeppen en inwrijven met peper en zout. Om em om bakken in de boter of braadvet en dan in een ingevette ovenshaal leggen. In de bakboter champignons bakken, peper en zout erover en over de schnizels verdelen. Een roux maken van 25 g.boter en 25 g.bloem en dan 2½ dl. melk toevoegen, zodat je een glad sausje krijgt. Zouten en peperen en hier voeg je dan 100 gr. geraspte pittige kaas door totdat het gesmolten is en dan heb je een kaassausje dat je over de schnitzels+champignons giet. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden C. en bak ca. 15 min. Toegevoegd na 5 minuten: Wil je ze als lapje bakken zonder saus, dan kan je het best de schnitzels kruiden en dan door de bloem halen. Het teveel bloem eraf kloppen en dan in braadvet bakken. Je hebt zo het mooiste resultaat.

Verkruimel wat beschuit boven een bord. Tik een eitje in een anderbord, even losroeren. Bestrooi de schnitzel met wat zout en peper, haal hem door het ei en door de beschuit. Gewoon bakken als een gewone schnitzel. Eet smakelijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100