Hoe krijg ik m'n gebakken ei zo, dat ie precies past op mijn boterham?

Mijn koekenpan is rond en de boterham rechthoekig.

Ik doe nu altijd 2 of 3 eieren in de pan (met uitjes en tomaat), en snijd hem dan door in 2 helften (voor 2 boterhammen). Alleen past dat voor geen meter voor op een boterham.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kleinere koekepan, ik heb een zogeheten eierpannetje, dan past ie redelijk op 1 boterham.

Koop een leuk vormpje!

Koop een vierkante koekenpan.

Je ei is wel goed alleen je brood is te klein ,dus moet je een groter brood kopen,een groot rond brood dus .

De oplossing: http://www.kookwinkel.nl/upload/Producten/Aanvullingen_folder2007_1/tn/IMG_6006%20Look%20vierkante%20koekenpan%2028%20cm.jpg

Je moet gewoon een rechthoekig minipannetje kopen!

Je koopt een ongesneden brood en dat snijd je zelf dusdanig dat je veel grotere boterhammen krijgt. Blijft vaak nog langer vers ook, dat brood. Of een Turks of Marokkaans brood. Ook ongesneden. Daar kun je helemaal je creativiteit op botvieren.

Ten eerste is 2 of 3 eieren wel wat veel van het goede. Je kunt vormpjes kopen, dat doen ze in resturants ook: die zet je in de pan en het ei wordt daarin gegoten. Ik heb zelf een veel betere oplossing voor het pronleem. 1. neem een boterham en snij het binnenste eruit; zo dicht mogelijk bij de rand. 2. leg de boterham in de pan met boter/olie. Even laten bakken 3. Breek een eitje in get midden van de boterham, weinig zout en een beetje perer of zo erop 4. Leg het uitgesneden midden van de boterham op het gat en druk zachtsje aan. 5. deksel erop, even laten garen, andere boterham pakken en daarop de gebakken boterham leggen, desnoods met een plakje kaas ertussen.

Tip 1: Neem een duimstok meet en shij het ei op grote. Eet de afgesneden randen het eerst op. Probleem opgelost. Tip : Koop vierkante eieren.

ik zou zeggen gebruik het tosti apparaat .Verdeelde vakken aanwezig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100