Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom moeten de schijven appel met suiker om appelbeignets te maken urenlang in de ijskast staan voordat je ze verder kan bewerken?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
970

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Dat doen ze zodat de suiker in de appel kan trekken.
Nou vind ik dat niet nodig hoor, ik zet ze nooit in de koelkast en bewerk het gelijk.
Ze zijn dan ook heel lekker.
Tenminste...ik bedoel de flapjes in de oven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
De appels moeten goed koel of koud zijn om zoveel mogelijk te voorkomen dat ze gaan koken tijdens het bereiden en uit elkaar vallen en prut (appelmoes) worden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding