Wat is een vol te houden dieet

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is voor iedereen verschillend. Wil je gewoon eten of shakes, pillen?? Een dieet met een verbetering van het eetpatroon is vaak het gezondste en het beste vol te houden, omdat je gewoon kan eten maar dan minder en gezonder.

normaal met de pot meeeten en bewust je tussendoortjes kiezen, blijven bewegen

Gewoon iets minder eten, en snoepen achterwege laten, meer sporten.

Is net een goed boek over verschenen, het heet Gezond eten gewoon doen

Het beste is geen dieet. Een gezonde levensstijl moet je aanleren, dit is makkelijk vol te houden. Eet volwaardige voeding, en vooral 'puur' eten. Veel groente, vezels en eiwitten. Met puur eten bedoel ik met zo weinig mogelijk toevoegingen. Dus als er in de ingredientenlijst allemaal dingen staan die je niet uit kunt spreken, liever niet eten. Dit combineer je met veel bewegen en sporten. Alle kleine dingen helpen, de trap nemen ipv lift, zoveel mogelijk met de fiets en lopend doen, etc. Wat ik zelf ook handig vind, zijn de tips van deze 2 sites: www.fitvillains.tumblr.com www.bodyrock.tv Hier vind je van alles over gezonde voeding, en ook trainingen die je thuis kunt doen. Veel duren slechts 15-30 minuten, maar zijn zeer intensief en effectief.

Er is maar één goed dieet (als het om afvallen gaat): - gezond eten (niet te weinig!) - regelmatig eten (minimaal 3 keer per dag, vooral het ontbijt niet overslaan) - inname van vet en koolhydraten LICHT beperken (ten opzichte van de ideale inname) - meer bewegen Dan zul je uiteindelijk op een voor jou goed gewicht komen. Dat gaat langzaam, maar het blijft wel zo, in tegenstelling tot wat er bij een crashdieet gebeurt: je valt x kilo af, dat gewicht komt er met een bonus weer net zo snel bij en de keer erna is het nog moeilijker om af te vallen.

Elk diëet dat een leven lang vol te houden is goed, met jezelf uithongeren zorg je slechts dat je lichaam kostbaar spierweefsel gaat verbranden waardoor je uiteindelijk een lager metabolisme zult krijgen en daardoor sneller weer zult aankomen. Over het algemeen helpt het beperken van inname van (geraffineerde) koolhydraten goed om langzaam af te vallen, geen suiker, aardappelen of witmeel producten(pasta, witbrood, etc) dus. Zorg dat je relatief veel eiwitrijk voedsel eet, omdat dit zorgt voor een verzadigd gevoel en denk goed na WAAROM je eigenlijk eet: Veel mensen eten uit gewoonte of omdat ze zich vervelen of slecht voelen. Verder is het heel belangrijk om minimaal 30 minuten per dag te bewegen, dit mag lopen zijn (neem een hond, bijvoorbeeld), of een sport die je leuk vind. Succes!

Laat alle koolhydraten achterwege.Geen brood,pasta,rijst,deeg.Eet zoveel je wil van vlees,vis,kip,groenten,kaas enz. Vermijd zoveel mogelijk zout. Ik ben op 4 maanden 5 kg afgevallen en heb op geen enkel moment honger geleden. Veel succes

Kijk bij: voedingscentrum.nl en hartstichting.nl Te hoog cholesterol en afvallen! Alles diverse keren doorlezen,en de aangegeven recepten zoveel mogelijk toepassen! Lees dan goed wat je allemaal wel mag,en geniet van je maaltijd. Na een week ben je in ieder geval al een paar kilo's afgevallen! De recepten en de verkeerde voedingsstoffen regelmatig doorlezen en elke dag lekker eten. Drink wel elke dag 1 liter water extra1 Succes verzekerd als je echt wil!

Dr. Franks dieet is wel goed. :P Volgens mij doen ze die ook met afvalprogramma's :P

Bronnen:
http://www.drfrankdieet.com/

Geen enkel dieet is makkelijk vol te houden - zelfs niet als het van levensbelang is, omdat je bijvoorbeeld een ziekte of allergie hebt. Dieet houden blijft altijd je aandacht erbij houden en nooit verslappen. Daarom zijn ze ook volslagen ongeschikt om te vermageren. Je leef- en eetgewoonten drastisch - en desnoods met kleine stapjes tegelijk tot het doel bereikt is en je een gezonde leefwijze hebt - veranderen, is uiteindelijk het enige dat kans van slagen geeft op de lange duur. Je lichaam past zich daar vervolgens vanzelf aan aan. Wie eet en beweegt als iemand van, pakweg, 60 kilo, zal dat uiteindelijk ook gaan wegen (mits dat bij je lengte past ; het is maar een voorbeeld). Toegevoegd na 3 minuten: Kijk vanavond eens om 8 uur op RTL 4 naar ' Obese' . Een buitengewoon leerzaam en zeer motiverend programma. (Mis vooral de uitzending van 30 oktober niet ; daar ben ik zelf erg benieuwd naar).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100