Wat is het verschil tussen rode en groene currypasta in pot van de supermarkt, wat smaak betreft?

Ik zag een lekker recept met tilapia en groene currypasta. Ik heb echter nog een aangebroken pot rode currypasta staan, die binnenkort wel op moet of worden weggegooid. Combineert rode pasta ook wel met vis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zo het idee dat de kleur gewoon van de kleur van de gebruikte pepers afhangt. De ene is pittiger dan de ander, maar ik zou hem gewoon gebruiken. Als je googled op vis+rode curry kom je genoeg tegen eet smakelijk

Dit is het verschil tussen de currypasta's: Rode currypasta is gemaakt met rode Spaanse pepers en wordt gebruikt voor garnalen en donker vlees. Gele currypasta bevat currypoeder of kurmkuma en past uitstekend bij gevogelte. Groene currypasta is gemaakt van groene Spaanse pepers en kruiden en is uitermate geschikt voor groenten. Dit is eveneens de scherpste variant. Eerlijk gezegd denk ik dat je prima je rode currypasta kunt opmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100