Kan ik gehaktballetjes toevoegen aan pompoensoep?

Ik wil pompoensoep maken en heb al een lekker recept gevonden. Om het ook voor mijn man (een echte vleeseter) acceptabel te maken wil ik er gehaktballetjes aan toe voegen. Iemand hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

gehakt zou ik er niet in doen. Wel lekkere kip.

Als je ook kinderen hebt, is spinnensoep wel leuk. Je maakt dan spinnen van gehaktballetjes en spaghetti, en die gaan in de pompoensoep: http://www.omasrecepten.com/recepten/Seizoensrecepten/Halloween/Spinnensoep.html

Tuurlijk,maar ik zou wel een apart pannetje uit de vegetarische soep scheppen en daar dan de balletjes aan toevoegen.Er komen vleessappen vrij uit de gehaktballetjes tijdens het garen en dat ga je zelf ook proeven.

Volgens mij kan dit prima. Ik heb in mijn zelf bedachte recept vegetarische balletjes van tival (AH) gedaan en het was heerlijk. Dus ik enk zeker dat de vleesvariant dan ook zal smaken Ik zou de vlees balletjes wel even appart bakken. Als je mijn makkelijke overheerlijk recept wil hebben, stuur me dan even een berichtje

Tuurlijk! Owel op voorhand gekookte balletjes of op voorhand gebakken balletjes. Met verse balletjes kun je de soep ook nog invriezen.

Omdat jouw man een vleeseter is, kun je er ook zwarte woudham aan toevoegen. Dat past beter bij de smaak van pompoen dan gehakt. -Je snippert de ham in zeer fijne reepjes, bakt die even aan zonder boter. Je strooit de ham in een rondje bovenop de soep die je eerst opschept in de borden. -Als de soep nog heel heet is, hoef je de ham niet eens aan te bakken en kun je de snippers zo over de soep strooien. Als je de soep wil invriezen, doe je dit best zonder de ham. Doe de ham erbij als je de soep weer opgewarmd hebt.

tuurlijk

Het zou best kunnen, maar denk wel dat het niet meer naar varkensvlees gaat smaken, wat je wel kunt doen is de balletjes appart maken en pas later in de soep zetten, probeer het echte recept van de antillen eens wordt voorbereidt met zoutvlees.

Bronnen:
Gravity

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100