Als je een ei hard kookt dan zie je vaak een groene kleur rond de dooier. Hoe komt dat?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Wat is het verband tussen die naam voor een man en de aan anderen door te geven basis van gist, melk, bloem en suiker?
Omdat ik alleen 'savonds meestal de tijd heb om ze te schillen en ze dan gelijk al kan stoven vraag ik me af of ze een nachtje geschild in water kan laten staan.
Wat is het verband tussen die naam voor een man en de aan anderen door te geven basis van gist, melk, bloem en suiker?
Ik wil graag weten wanneer gekookt eten afgekoeld is tot 80 graden zodat het in de blender mag.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing