Mij willen weten wat lekkere alcohol vrije wijn is?

Mijn mogen van de medicijnman even geen alcohol meer drinken. Iets met de medicijnen tegen de griep. Zeer van de akelige is dat.

Mij vragen ons nu af wat echte lekkere alocohol vrije wijn is. Het is van de opschrikbarende hoe vies de wijn was die ik gekocht had. 5 euro en vies! Het is ja van de gekke!

Hebben hier iemand een lekker wijn geproefd? Dan ga ik ze snel kopen. Mij zijn niet van die bange en wil alles proeven, mij zijn alleen van de voorzichtige.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zie hieronder op dit plaatje: Hele lekkere alcohol vrije wijn!

La Source Nederland - importeur en groothandel, specialiseert zich voornamelijk in alcoholvrije wijnen maar heeft ook een uitgebreid aanbod in andere soorten dranken zonder alcohol waaronder zelfs whissin, een smaakvol drankje met dezelfde ingrediënten als whisky maar dan zonder de alcohol. Een waar genot voor de liefhebber. La Source importeert diverse soorten wijnen zoals Vini Vici, Eisberg en Vino Zero direct vanuit Duitsland. Vino Zero is een biologische wijn. De alcoholvrije sangria en aperitieven zijn afkomstig uit de mooie streek Alpujarra ten zuiden van de Sierra Nevada in Spanje.

Bronnen:
http://www.la-source.nl/

bubbel fris

De gedachtegang van velen dat alcoholvrije wijn slechts druivensap is, is niet correct. De alcoholvrije wijnen van Alcoholvrij.com worden verkregen door het de-alcoholiseren van zorgvuldig geselecteerde alcoholhoudende wijnen, gemaakt van druiven uit Frankrijk, Italië en Spanje. Ondanks het feit dat de alcohol in onze wijnen ontbreekt doet de smaak nauwelijks onder voor de oorspronkelijke smaak van de wijn vóór het de-alcoholisatieproces. Een zeer goed alternatief dus indien u geen alcoholhoudende wijn mag of wilt drinken.

Vini Vici wijn is alcohol vrij.

Mij denken dat Klukkluk lekker druivensapje drinken moet. Is lekker alcoholvrij en ook van druifjes gemaakt. Na griepkuurtje jij kan weer lekker wijntje drinken. Proost! En de groeten aan Pipo en Mamaloe!

Helaas Klukkluk, maar zelfs in alcoholvrije wijn zit alcohol! Wijn mag in de EU alcoholvrij heten bij een promillage van 0.5% of minder. Toch maar even uitzitten die kuur!

Ha, die Klukje; Alcoholvrije wijn en dan toch goed van de smaken zijn helaas gevalletjes 'Floepens, mis!"....

probeer aqua,sin of con gas,sin gas komt uit de kraan,erg goedkoop,con gas kun je zo duur maken als je zelf wilt,schenk in mooi glas,klaar.

hoi, vini vici alcoholvrije wijn van La Source is prima om te drinken! zij hebben door heel Nederland verkooppunten of anders via internet www.alcoholvrij.com. deze wijnen bevatten allemaal minder dan 0.5% alc. wat officieel in Europa alcoholvrij is. wat veel mensen niet weten is dat in een paar glazen uitgeperste sinaasappelsap net zoveel zit ;-) dus.. ook mensen die medisch gezien absoluut geen alcohol mogen drinken kunnen gerust vini vici nemen. Succes met je zoektocht! groetjes, tourist

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100