Als je een feestje wil bouwen en niet meer moet rijden, hoe kan je dan het best vlug dronken worden? Ik mag geen alcohol boven de 20%.

Weet jij het antwoord?

/2500

Weinig eten van te voren en snel drinken.

Als je weinig eet van te voren wordt je inderdaad sneller dronken. Waarom wil je per se snel dronken worden? Als je te veel drinkt weet je de dag daarna niks meer van het feestje, dan heb je er niks aan. Zelf vind ik het leuker als ik slechts wat aangeschoten ben. Dan ben je wat vrolijker, maar weet je de dag daarna nog alles en is de kater ook niet zo groot. Toegevoegd na 1 minuut: Met een rietje drinken schijnt ook te helpen. En mixdrankjes met energiedrank erbij.

Weinig slapen, niet eten en veel en snel drinken, maar waarom zou je dat willen? wordt het een waardeloos feest ofzo? En op je bovenstaande reactie, zeker kan je bewusteloos raken, heb het zelf ooit in een ver grijs verleden een x voor elkaar gekregen en zag dat werkelijk niet aankomen.... En oh ja, het zijn natuurlijk mijn zaken niet, maar als jij je zo zou gedragen op mijn feestje, dan stond je ook heeeeel snel weer buiten!

Is voor ieder mens verschillend. Ik ben op zo n avond al na een glas wijn, zeer prettig verheugd!

bij mij ligt het aan de vorm van de dag. soms is één biertje al genoeg, soms kan ik een hele sloot leegdrinken. maar wat al eerder gezegd werd. plezierig dronken worden is veel lekkerder, dan deliriumdronken.

Je kunt beter drinken om te genieten dan drinken om dronken te worden. Ten eerste is het zonde van je drank, ten tweede heb je tijdens de later dan niet eens een leuke avond om op terug te kijken. En als je definitie van 'een feestje bouwen' is 'zo vlug mogelijk dronken worden' zou ik maar eens op zoek gaan naar hulp... Toegevoegd na 3 uur: De later is uiteraard de kater, later ;p

Nou ja, ieder zijn meug toch? Je kunt een bowl maken met vruchtjes. Als je dan de vruchtjes opeet tikken die keihard aan, omdat alle alcohol in de vruchtjes gaat zitten.

Schenk een glas sterke drank in en ga er maar eens met je neus boven hangen . Van die reuk wordt je al licht bedwelmd .

-Weinig slapen zodat je moe bent -Weinig of niks eten -In de hete zon gaan drinken -Zo snel mogelijk drinken Dronkenschap gegarandeerd in mum van tijd!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100