Hoe kan ik water een bierkleur geven?

Ik wordt binnenkort 18. Ik wil een foto maken in een bad met een biertje in water dat eruit ziet als bier. Nou dachten we eerst aan appelsap maar dat wordt ook wel een beetje prijzig voor slechts een foto. Dus mijn vraag: Hoe kan ik water eruit laten zien als bier

Weet jij het antwoord?

/2500

Thee, gebruik thee. Maar houd de reactie van Leonard ten harte voor wat betreft de urine of badschuim, dus misschien dan half/half? Toegevoegd na 3 minuten: En zoek het een beetje in de kruidenthee zoals Kamille.

Voedingskleurstof, 1 flesje is ruim voldoende, waarschijnlijk zelfs te veel. Kost tussen de 2 en 3 euro. Maak het schuim apart in een emmer zodat dit wit blijft. En let op dat je bad niet geel wordt. Foto maken en vlug eruit en leeg laten lopen. Toch gele aanslag? Met de bleekfles langs de randen (zoals je ook een toiletpot doet met WC eend) 5 minuten in laten trekken. Dan bad vullen met water. 30 minuten laten staan. Leeg laten lopen borstel er door en naspoelen. Toegevoegd na 2 minuten: Voeg de kleurstof pas toe als het bad vol is. Beetje bij beetje, je wil het niet te donker hebben. En dat spul is echt enorm geconcentreerd. Dus niet meteen het halve flesje erin ;-)

Je zou ook curcumapoeder kunnen gebruiken, eerst even testen op een bakje water.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100