Hoe drink ik Coebergh Kersen ?

Ik heb voor mijn verjaardag een fles Coebergh Kersen gekregen. Klinkt lekker, maar ik heb geen idee hoe ik dat moet drinken !

Zaken als kamer-temperatuur, of juist ijskoud of puur of gemixt (waarmee dan ?) e.d.

Ik ben dus niet zozeer op zoek naar meningen wat lekker is, maar meer naar de manier hoe je het officieel 'hoort' te drinken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon in een glas gieten en opdrinken. Meestal word het geserveerd 'on the rocks', met ijsblokjes dus. Toegevoegd na 5 minuten: Je kunt er ook cocktails mee maken. Van de officiële site (zie bron): Red Fruit Milkshake 140 cl Coebergh 140 cl vanille ijs 40 cl koude melk rode bessen Mix het vanille ijs met de Coebergh en de koude melk. Roer tot het schuimt en garneer met rode bessen. ------------------------------------ Caribbean Coebergh 10 cl Coebergh 30 cl Kontiki Sinaasappelsap IJsblokjes Mix de Coebergh met de Kontiki en vul het glas verder met sinaasappelsap en ijsblokjes. ------------------------------------ Sparkling Currants 35 cl Coebergh 35 cl Champagne of mousserende witte wijn Mix de Coebergh met de mousserende witte wijn of champagne en garneer het met rode bessen ------------------------------------ Coebergh Rossa Coebergh Vermout Soda IJsblokjes Mix een half glas Coebergh met een half glas Vermout. Vul het glas met soda en de ijsblokjes. Toegevoegd na 7 minuten: Drinkinstructies volgens de site: Je kunt op verschillende manieren en momenten genieten van Coebergh. Lekker, thuis op de bank of met vriendinnen een glaasje Coebergh, puur met ijs of maak zelf een lekkere mix met bijvoorbeeld bruisend bronwater, jus d'orange of Sprite / 7-up.

Bronnen:
http://www.coebergh.com/index3.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100