Kan je leven van frisdrank?

Kan je leven door alleen maar frisdrank of iets anders te drinken (in ieder geval geen water).

Toegevoegd na 2 minuten:
+ alle andere levensmiddelen natuurlijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Blijven leven lukt wel, lijkt mij. Maar misschien levert het wel problemen op, dat het grotendeels uit water bestaat, zegt namelijk niet zoveel. Als je bijvoorbeeld alleen koffie drinkt en geen andere dranken, loop je een groot risico. Je lichaam heeft namelijk extra water nodig om die afvalstoffen van de koffie af te voeren, dus moet je voor elke beker koffie eigenlijk een extra glas water drinken als compensatie. Dus als je per dag een liter koffie drinkt, en geen extra water kom je eigenlijk 1.5-2 liter plús 1 extra liter aan water tekort. Als je veel fruit en groente eet waar veel vocht in zit, kan je wel een deel van dat water compenseren, maar niet alles. Hoe dit zit met frisdrank, kan ik niet vinden. Maar het zou kunnen dat voor frisdrank iets soortgelijks geldt. Daarnaast bevat het een heleboel suiker en chemische toevoegingen, wat echt niet goed is voor je lichaam. Dus ik zou het niet aanraden.

Ja hoor! Je krijgt vocht binnen en daar gaat het om!

Nee, je zult er ook nog iets bij moeten eten, anders houd het een keer op.

Ja hoor, maar niet zo lang helaas... Van alleen tarwe kun je zelfs gezond blijven leven, van frisdrank niet... Frisdrank is niet fris...

JaNee je moet water binnen krijgen. zonder water ken je niet lang leven...

Dat kan wel. Maar beter is het om af te wisselen met thee of puur sap.

Ja kan wel maar je wordt er heel dik van door de enorme hoeveelheid suiker

Ja hoor, ik ben het levend bewijs. Ik drink zelde wat anders en ik ben niet dik en voel me uitstekend. Ik ben ook al ruim 10 jaar niet ziek geweest. Wondermiddel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100