Hoe krijg ik de kurk uit een wijnfles, zonder kurkentrekker?

zodat de kurk er in 1 stuk uitkomt?
of 2 desnoods.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je wilt een fles wijn open maken maar je hebt geen kurkentrekker. Dan zijn er andere methodes om de kurk er uit te krijgen. Een er van is de kurk er uit te hameren, te kloppen. Dat het werkt bewijzen de jongens in de onderstaande video. Zij leveren keihard bewijs door met een schoen een kurk uit een fles wijn te slaan.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=QEPz1nkiwLI

Sla de fles met de onderkant met een handoek er tussen tegen de muur Zorg dat de fles dus horizon taal is En sla niet te hard maar tikkende wijs Dan zal de kurk per slag een stukje naar buiten komen !! Net zo lang totdat je de kurk beet kan pakken en dan eruit trekken

dan moet je hele sterke tanden hebben :) nee, dat wordt lastig, de beste optie is aan een buurman/vrouw een kurkentrekker te leen vragen ! Toegevoegd na 20 minuten: misschien is het een idee om met een schroevendraaier/tang in verticale stand op de kurk met een hamer op de kont van de schroevendraaier/tang te tikken en zo de kurk IN de fles "duwen".

Zo misschien Rieneke : een gewone schroef erin draaien, daarna met zo’n hamer waar 1 kant op zit waar je spijkers mee uit kan trekken. en dan kan je de kurk er zo mee uit trekken. Ik hoop dat het lukt !!!!

Het ligt eraan wat voor kurk het is, ik kan een kunststof kurk er zo al trekkende uitdraaien.

U steekt een plastik zakje of een ballon in de fles, keert die om zodat de kurk naar de opening komt , nu blaast u die op en trekt die er terug uit, de kurk komt dan mee. Zie ook het filmpje (na de intro)

Bronnen:
http://www.123video.nl/playvideos.asp?Movi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100