Welke drank bevat het meeste alcohol die je puur kan drinken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sterkste dranken die ik ken zijn Absint en Storum maar deze zijn inderdaad niet puur te drinken (allouwel ik dit al eens gedaan heb en het ging wel maar lekker was anders). Denk dat Underberg met 44% aardig in de buurt komt, bij drankjes die ook nog een smaak hebben en niet alleen maar naar alcohol smaken

Ik weet even de naam van nummer 1 niet maar de nummer 2 van meest alcaholische drank is strorum. Puur drinken is alleen niet aan te raden

Dranken die minder dan vijftien volumeprocenten alcohol bevatten zijn licht- of laag-alcoholisch en worden 'zwak alcoholisch' genoemd. Dranken die meer dan vijftien volumeprocent alcohol bevatten zijn hoog-alcoholisch en worden 'sterk alcoholisch' genoemd. Door destillatie van een laag-alcoholische drank (of vloeistof) wordt een hoog-alcoholische drank ofwel een "gedistilleerd" verkregen, zoals whisky, cognac, rum en dergelijke. Ook likeur wordt tot de hoog-alcoholische dranken gerekend. Een hoog-alcoholisch drank wordt ook wel aangeduid als sterkedrank. Op de verpakking van alcoholische dranken staat het alcoholpercentage vermeld..

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Alcoholische_drank

Stroh rum 80% (is eigenlijk bedoeld om door thee te mixen). Maar dan springen wel de tranen in je ogen, als je dat puur drinkt...... Slivovitch heeft ook een hoog alcohol-gehalte, evenals de 'sterke' dranken : wodka, whiskey, gin, jenever, bacardi rum etc.

Absint komt goed in de buurt met gemiddeld 75%. Helaas niet in Nederland te koop maar in bijv. Spanje kan je diverse smaken aantreffen + diverse % oplopend tot 90%

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Absint

De drankjes die ik hier lees zijn "kinderdrankjes" vergeleken met de echte nummer 1. Marienberg rum is 90% Toegevoegd na 5 minuten: In principe is elke dunne vloeistof puur te drinken, maar of je het overleeft is wat anders.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Mari%C3%ABnburg_Rum

ontsmettingsalcohol zal het meeste alcohol hebben, maar is toch niet meer drinkbaar, maar veel alcoholiekers drinken alles, zelfs mondwater.

Wat vaak wordt gedronken is Goldstrike. Bevat 50% alcohol en is best puur te drinken. Ook heb ik bij een kennis een ander fles gezien van 96% alcohol maar de etiket is na zoveel jaren onduidelijk te lezen. Zou niet weten welk merk/soort het is.

Grappa Montenegro (home made) 50% of meer. aanradertje

Spirytus Stawski (ookwel drinkbare spiritus genoemd) en Cocoroco hebben beide 96%. Het Amerikaanse Everclear is gedubd de legale variant van Moonshine en heeft 95% alcohol.

Bronnen:
https://www.alletop10lijstjes.nl/10-sterks...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100