waarom bestaat er alleen limonade met koolzuur en bv geen echte sinasappelsap of melk met prik, lijkt me lekker

Weet jij het antwoord?

/2500

Er bestaat weldegelijk echte sinasappelsap. Bijvoorbeeld van coolbest (geen reclame, alle andere merken zijn vast ook goed).

Melk met prik zou moeten kunnen met een "Sodaclub". Gebruik dan alleen maar melk en geen andere toevoegingen. Of het lekker is betwijfel ik... Laat het maar weten!

Sinaasappelsap met of zonder vruchtvlees vind ik al een moeilijke keus, moet ik ook nog gaan kiezen tussen met prik & vruchtvlees, met prik zonder vruchtvlees, heb je al eens spa rood door je sinaasappelsap gedaan?

Als je ergens koolzuur in doet wordt het, de naam zegt het al, zuriger van smaak. Dit proef je in spa rood ook. Ik denk dat melk met koolzuur verdacht als zure melk gaat smaken, en sinaasappelsap is al zuur van zichzelf en wordt dus heel zuur (al is sinaasappelsap verdund met spa rood een lekker fris zomers drankje). Ik denk dat beide drankjes te zuur gevonden zouden worden door het merendeel van de mensen, en daarom niet commercieel haalbaar zijn.

koolzuur met melk is zure melk met prik jakkie wel met klontjes,en sap met prilk noemt men sinas.

Ik moet je teleurstellen: melk met prik smaakt verschrikkelijk. De melk wordt bitter met een sterke metaalsmaak. Ik heb het als productontwikkelaar eens uitgeprobeerd, was geen succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100