Wat is de ZACHTSTE whisky?

Glenlivet (niet Glenfidich) is niet overal te koop is, maar is mijn favoriet. Ik drink hem puur. Ik heb er verder niet al te veel verstand van. Zijn er meer zulke zachte whisky's? (Of nog zachtere misschien?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dalwinnie is heerlijk wel. Of als het wat goedkoper ook mag is Jameson wel lekker (Iers)

Snowgrouse, is volgens mijn partner heel zacht en lekker.

De macallen elegancia, die is heel zacht, fruitig, smaakvol en toch interessant, zie beschrijving in link hieronder. Ik heb hem een keer aan mijn vader gegeven, dat is een echte whiskey man en die vond hem heel lekker (en wij ook!!)

Bronnen:
http://www.vooreenmooiglas.nl/index.php?pa...

Ik ben zelf ook een whisky drinker zonder er al teveel verstand van te hebben. Ik drink altijd GlenTalloch, dit is een betaalbare whisky, ongeveer €15 tot €16 voor een liter. Hij smaakt heel goed en wordt daadwerkelijk gebrouwen bij distilleerderij Boomsma in Friesland. Op eigen bodem dus, maar het is een Schots produkt. Ik zou zeggen probeer maar eens, maar drink met maten he? Wil je mijn maatje worden? hahaha

Als ik al whisky drink, dan geef ik persoonlijk de voorkeur aan Lagavulin https://www.malts.com/en-row/our-whisky-collection/lagavulin/

johnnie walker red label

Zoek naar single malt van Islay.

ik weet niet waar je woont, maar in amsterdam in de korteleidsedwarsstraat kun je naar hartelust proberen welke jij het zachtste vind, het blijft namelijk persoonlijk. Bij de j&b, waar ik dus zelf ook graag kom, hebben ze tegen de 300 soorten whiskey.

een afbeelding van whiskey op een kussentje..

Try "Tullamore Dew" 'n zachte whisky voor zachte prijs.

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100