Als je een tampon in alcohol stopt en dan in je neus steekt, word je dan dronken?

Ik heb een keer gehoord dat als je een tampon in bier dipt en dan in je anus stopt dat je dan dronken word. Dit lijkt me niet zo prettig dus was mijn vraag of je het ook in je neus kon stoppen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou met bier gaat het helemaal niet lukken, dit is met 5% alcohol echt te weinig.. maar zelfs met pure (99%) alcohol gaat dit je niet lukken.. Het klopt wel dat alcohol ook via de huid wordt opgenomen, en dan het beste op de plaatsen waar de huid dun is zoals de anus of de binnenkant van je neus. Dit gaat echt lang niet snel genoeg om drinken te worden.

Dat noemen ze slimmen. Het anaal of vaginaal inbrengen van een tampon met bv Wodka. Het is niet mogelijk om een tampon met drank gevuld in je neusgat te duwen. Daar is hij op dat moment te groot voor. Theoretisch gezien wordt de alcohol dan ook via het neusslijmvlies opgenomen en zou je er dronken van kunnen worden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Slimmen

niet in je neus wel in je anus zoals al gezegt maar dat kan heel gevaarlijk worden en moet dan operatief verwijdert worden

ik denk dat het wel kan. t kleinste maatje kopen en hem in sterke drank dopen. inderdaad opletten dat ie niet te groot wordt anders past hij er niet meer in. wat mensen in dit geval eerder doen is de drank direct snuiven vanaf een omgedraaid glas dronken zal je er hoe dan ook zeker wel van worden,

waarom zou je dit willen doen. laten we daar gewoon mee beginnen, maar het antwoord als het je al lukt en je neusgaten groot genoeg zijn is ja. maar geniet gewoon van een glas alcohol want iemand die dat maakt heeft echt niet de intentie om jou dronken te laten worden, maar die wil gewoon dat er van zijn of haar product word genoten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100