Ik werk in een cocktailbar...heeft er iemand een idee om een cowboy cocktail voor te stellen? en welke ingredienten....?

een western of country of cowboy cocktail?
het word country weekend....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cowboy cocktail. Ingrediënten: 3 verse muntblaadjes Crushed ijs 1/2 limoen, sap Een shot tequila blanco 1 fles bier (aanbevolen: Corona) Takje verse munt, voor de garnering Bereiding: Plaats muntblaadjes op de bodem van longdrinkglas glas. Vul met crushed ijs. Voeg limoensap, roer, voeg dan de tequila en bier. Garneer met munt takje.

Bronnen:
http://translate.google.nl/translate?hl=nl...

Das een leuke Cocksucker cowboy recept =Baileys met butterscotch Juiste recept vind je hier http://www.drinknation.com/drink/cock-sucking-cowboy Toegevoegd na 4 minuten: Cowboy Killer, cowboy punch enz... http://www.drinksmixer.com/cat/c/17/

Ik weet niet wanneer het is, maar misschien een idee om shooter glaasjes in de vorm van een bierpul te serveren. Is ook niet echt duur (zie link) en je zou er bv een sheriff ster op kunnen laten zetten. Bierpullen en whiskey is toch wel typerend voor een Saloon. Daarnaast zou ik de coctails anders opleuken, niet met parapluutjes, maar prikkertjes met revolvers, patronen, sporen, cowboyhoedjes etc. Qua recepten zou ik gaan voor whiskey mixjes.

Bronnen:
http://cocktails.about.com/od/whiskeyrecip...
http://www.glazengraveren.com/bierpul-budg...

Iets met goldstrike

Het recept weet ik niet maar is vast wel ergens te achterhalen, maar een Mickey Finn is een cowboydrank bij uitstek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100