Wat is het verschil tussen tapbier en een flesje bier, als je uitgaat van hetzelfde merk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het bier is meestal hetzelfde, maar het schenken is anders. Zelf vind ik tapbier lekkerder, maar de leidingen moeten wel heel goed gespoeld zijn. Verder zal ook de atmosfeer bij een café anders zijn dan thuis en een mens proeft niet alleen met zijn papillen.

wow, de smaak is zo heel anders van de tap dan van de fles. Van de tap smaakt altijd lekker fris, vers, als je het die benaming mag geven. Uit de fles smaakt het saai, ik kan er geen andere benaming voor vinden.

De smaak. Tapbier is lekker en flesje bier is het lekkerst.

Er is niet echt een verschil, tappen is gewoon verser. Het ligt aan je smaak, ikzelf vind uit een flesje het lekkerst

Bij het uitgaan is het volgens mij zo dat het tapbier iets aangelengd wordt met water, dit is met bier in flesjes niet nodig. Het verschil in prijs wordt ook bepaalt door de kostprijs van de verpakking; 50 liter bier in een fust is per liter goedkoper dan flesjes (per liter).

er is in principe geen verschil, maar doordat bij tapbier de koolzuurdruk aanepast kan worden kan er verschil ontstaan in hoeveelheid koolzuur wat bepalend is voor de frisheid en de termijn waarop t bier "doodslaat" . n biertje in n fles zal ook langer fris blijven dan datzelfde biertje uit de tap, dus kun je t rustiger aan doen... mocht je dat willen. proost!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100