Welke Nespresso smaak vind jij het lekkerst?

Ik ben enthousiast over de smaak en gemak van Nespresso koffie (de gekleurde cups).

Welke smaak vind jij het lekkerst? Gebruik je die als espresso, cappuccino of nog een andere variant?

Ik ben niet op zoek naar bla bla over de prijzen van de cups, of misschien de milieu onvriendelijkheid ervan (wat ik wel een punt vind overigens, maar niet voor deze vraag)

Weet jij het antwoord?

/2500

Chocochino! Smaakt naar chocolademelk :)

De Livanto en de Volluto. Vroeger de Ristretto maar alleen na een stevige maaltijd. Telkens puur en zonder suiker. En 'savonsd na 09 uur de decaffiniati intenso.Gemiddeld vebruik per dag : 5 à 6 cups. De smaak va de Nespresso hangt ook af van het water dat je grbuikt : te veel kalk in het water doet de smaak gedeeltelijk teniet, dus bronwater voor de echte nespresso.

Ristretto (de zwarte dus) is de enige die een beetje in de buurt komt van expresso, de rest is slappe thee voor dameskransjes!

De ristretto is mijn favoriet en die paarse (weet ff niet hoe die heet). Ik drink ze gewoon als espresso. Ik doe altijd eerst wat afgekookt water (uit de waterkoker) in het kopje om m zo heet te laten worden. Nespresso erin en hoppa!! Je shotje!

Livanto voor de gewone koffie Ristretto voor de espresso, maar écht met heel weinig water zoals Ristretto gedronken moet worden. (ongeveer de helft water van een 'gewone' espresso.

Volluto en lungo...! MMMMM!!!!

Paarse cup

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100