Hoeveel geld krijgt Joran van der Sloot voor een intervieuw zoals dat de afgelopen dagen verscheen in de media?

Ik had het vandaag met mijn vader over Joran, en over hoeveel geld hij zal krijgen voor het interview dat hij onlangs gaf. Mijn vader noemde een torenhoog bedrag, ik kon dat niet geloven. Daarom vraag ik het hier.
Misschien kan iemand meer helderheid verschaffen.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Reken maar dat RTL en de Telegraaf wel bereid waren, om flink te betalen. Joran is altijd goed voor goede kijkcijfers/losse verkoop krant. Bovendien is de uitzending goede promotie voor het nieuwe boek van John vd Heuvel en Bert Huisjes.

Een paar weken geleden hoorde ik bij de ingelaste uitzending van SBS6 dat Joran van der Sloot minstens 1 miljoen euro vroeg voor het allereerste interview. Nou verwacht ik dat RTL wel wat heeft kunnen afdingen, maar reken maar op zo'n torenhoog bedrag.

Hoe hoog het bedrag was, zal wel nooit bekend worden, maar Joran kennende heel veel. Elke cent aan hem geven is in ieder geval TEVEEL, helaas trappen daar nog steeds mensen in!

Hoor net bij RTL boulevard dat hij er niets voor gekregen heeft.

Hoe hoog het bedrag is, maakt niet zo veel uit. Hij zit voorlopig (en waarschijnlijk voor altijd) achter het horretje en kan dus niets met z'n poen doen, behalve shag kopen in de bajes en daar betaalt ie natuurlijk de hoofdprijs voor.

hij zal wel geld gekregen hebben..helaas. ik heb niet gekeken daar spendeer ik mijn kostbare tijd niet aan. a.b.t.w het begroot me dat ik kijk en luistergeld betaal voor zulke programma's.

Hoeveel precies zal wel nooit bekend gemaakt worden, maar iedere euro is er één teveel, snap niet dat er uberhaupt mensen naar kijken, is toch zonde van je tijd??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100