Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er een site voor afgewezen manuscript (boeken)?

Heel veel mensen schrijven boeken en sturen hun manuscript naar een uitgever en heel veel worden weer afgewezen...dus vroeg ik me af, ik er een site waar je die afgewezen manuscript op kan zetten?
Ik bedoel, Harry Potter, het eerste deel, is ook vaak afgewezen en toch vinden de meeste mensen het verhaal erg leuk, als ze na een keer proberen had opgegeven hadden we dit verhaal gemist, dus kan je nagaan hoeveel leuke verhalen we misschien nooit te zien krijgen...

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
670
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Het lijkt erop dat je gratis leuke verhalen wilt kunnen lezen.... Op zo'n manier zou dat niet bestaan want de schrijvers hopen natuurlijk altijd nog wel ontdekt te worden en dat zal niet lukken als iedereen het verhaal al heeft kunnen lezen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Een herkansing kan je krijgen op www.tenpages.com. Daar kun je een pagina of tien van je manuscript plaatsen en als er dan genoeg mensen iets zien in de tekst en een aandeel(tje) nemen, wordt het gegarandeerd uitgegeven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding