Waar kan ik gratis volwassenen kleurplaten krijgen?

Ik zoek een kleurplaat voor volwassenen, wie heeft er een link?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vond zojuist deze link. Hopelijk kun je hier iets mee. http://kleurjesuf.goedbegin.nl/

Via de site in de link vind je tussen alle kinderkleurplaten ook veel links naar sites met fantasy, kunst- en mandala-kleurplaten, allemaal zeer geschikt voor volwassenen. Toegevoegd na 1 minuut: Er zitten wel ook wat doe links tussen zie ik (zoals de pagan-kleurplaten), maar de meesten werken gelukkig nog uitstekend.

Bronnen:
http://kleurjesuf.goedbegin.nl/

Ik heb hier een paar linkjes voor je gevonden. Hopelijk heb je er wat aan. http://kleurjesuf.goedbegin.nl/ http://mandalas.clubs.nl/ http://kleurplaat.kliknu.com/ http://allesgoedkoper.synthasite.com/kleurplaten.php je kan eventueel ook nog bij google afbeeldingen kleurplaten voor volwassenen. Dit die link van google afbeeldingen http://www.google.nl/search?q=kleurplaten+voor+volwassenen&hl=nl&prmd=imvns&biw=1280&bih=908&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=lV3_TqeyMdCcOrbjsJsB

Volgens mij zijn er van die Ravensburger pakketten in de handel onder de naam" Ïedereen kan schilderen".

Op de website van het tijdschrift Flow staan ook kleurplaten voor volwassenen. PErsoonlijk vind ik die erg mooi. Je kunt googlen op 'flow tijdschrift' of iets in die trant. Dan vind je de site van het tijdschrift vanzelf (ken hem niet uit mn hoofd).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100