wat houd een barbie beurs precies in?

mijn nichtje kwam aan ik wil naar de barbie beurs want ze wou iets speciaals hebben iets van een hond ofzo een uitlaat lijntje dus vroeg ze aan mij wat houd een barbiebeurs in maarja ik zou het eigenlijk niet weten ik had meer zoiets in gedachten van verzamelaars ofzo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op een (barbie) beurs komen mensen samen, die dezelfde interesse hebben. Dit kunnen gewone mensen zijn, of mensen die een bedrijf hebben in hetgeen er verhandeld en verzameld wordt. In dit geval dus Barbies. Je kunt hier Barbies en toebehoren ruilen, of kopen, of gewoon tentoonstellen....hier vond ik toevallig een Barbiebeurs.... http://www.barbieinholland.nl/NLHaarlem.html

Zaterdag 17 september 2011 is er een barbie verzamelbeurs in Vught. van der Valk Hotel Vught Bosscheweg 2, 5261 AA Vught. Toegevoegd na 6 minuten: Vergeet helemaal erbij te zetten wat een verzamelbeurs is! Je komt hier mensen tegen die spullen aanbieden in standjes (zoals op een markt), ook zijn er mensen die willen ruilen en mensen die juist op zoek zijn naar spulletjes. Ze hebben in ieder geval allemaal gemeen dat ze barbiespullen leuk vinden!

Bronnen:
http://www.barbieinholland.nl/NLVught.html

Een grote markt waar mensen barbies kunnen bekijken en kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100