Wat is een leuk computer spelletje voor een 8 jarige?

Mijn dochter wil heel graag een computertje (zoiets als ik van vroeger kende, de game boy). Ze mag er 1 kopen maar het mag niet te duur zijn, niet meer dan €50,00. Welke is leuk en niet te duur voor een 8 jarige?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien kun je op marktplaats kijken voor een 2de hands nintendo ds.Zijn leuke compacte spelcomputers. Mijn zoons zijn 7 en 10 en hebben er allebei 1 waar ze bijna de hele dag op spelen.

Mijn broertjes hebben een ouderwetse Gameboy met Pokemon, garant voor uren speelplezier. Die dingen zijn ook niet zo fragiel als de huidige producten (een keertje van de trap af laten rollen kan best). Kijk inderdaad eens op marktplaats rond.

Misschien the sims? Dat gaat over huizen bouwen en vervolgens de familie er laten leven enzo. Je kunt alles zelf creeeren Ook kun je rollercoaster tycoon kopen, is ook leuk! Dan bouw je een pretpark met alles erop en eraan. Je kunt zelfs zelf achtbanen bouwen enzo Overigens kun je beide zo duur maken als je zelf wil door middel van het kopen van uitbreidingspakketen

tip koop een mini laptop die tweede hands is omdat mini laptops heel vaak niet waard zijn en ze zijn handig om mee tenemen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100