Wat is de aller aller aller grootste dierentuin van Nederland??

Hoi lieverds,

Mijn vriend wil ik een dagje mee uit nemen, en nu wil hij graag naar een hele grote, leuke, spectaculaire dierentuin.
Weet iemand wat de grootste dierentuin van Nederland is?

Of anders: de aller leukste dierentuin van Nederland?

Alvast bedankt!

xoxoxoxox

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De grootste dierentuin van Nederland is in oppervlakte: De Beekse Bergen. De safari toer wat je zelf kunt doen met je auto, of de bus en de wandeling zelf door het park inclusief de vogelshow is voor mij een absolute topper. p.s. Zo werd ons dak van de wagen, erg leuk met transparant dak, gewassen door een giraffe tong..

De leukste, en waarschijnlijk grootste dierentuin is Burgers'zoo. Het leuke is hier dat je complete ecosystemen nagebouwd hebt; Zo is er een groot regenwoud, een woestijn en een oceaan. Erg leuk, ook voor volewassenen. Toegevoegd na 1 minuut: in arhnem overigens http://www.burgerszoo.eu/?ce=1

Artis is volgens mij de grootste.. De leukste zou ik zeggen Ouwehands Dierenpark in Rhenen, maar wil je iets echt bijzonders moet je naar safaripark Beekse Bergen gaan! Echt een prachtig, dier-vriendelijk, leuk park met van alles te beleven!! Fijne dag!

Wij gaan regelmatig naar verschillende dierentuinen omdat we het leuk vinden steeds een andere te zien. De dierentuin in Amersfoort is er bij ons als leukst uitgekomen! Mooi opgezet en bijna alle dieren op ooghoogte (niet in een kuil voor je maar alleen met glas ertussen, ook leeuwen en beren bijvoorbeeld, ze gaan voor je staan en dan zie je pas echt wat voor een overweldigende dieren het zijn!) echt een aanrader! Ik kom zelf ook uit arnhem maar burgers zoo vind ik TE ruim opgezet wat soms erg saai kan zijn!

Je hebt Blijdorp nog.. Deze zit in Rotterdam

Hier zie je een overzicht van de belangrijkste dierentuinen in Nederland. http://www.dagjeweg.nl/dierentuinen/2 http://eropuit.blog.nl/musea-themaparken/2008/03/22/dierentuinen-in-nederland Wat de allerleukste is, is niet te zeggen. Deze is leuk: http://www.ouwehand.nl/

ik dacht ook burgers zoo maar dat weet ik niet zeker

Dierenpark Emmen! Is ook enorm uitgebreid met een leuk pinguinland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100