Welke theatervoorstelling kan je mij aanraden voor het seizoen 2009-2010?

De kaartverkoop voor het theaterseizoen 2009-2010 is begonnen. Wat moet ik, volgens jou, zeker gaan zien het komende theaterseizoen (vanaf september 2009)?

Deze vraag is gesteld op 11 juni 2009.

Bij het sluiten van de vraag: Dank voor alle antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Oresteia van Jeugdtheater Hofplein is erg goed.. Maar het is een klassiek stuk daar moet je wel van houden. De spelers zijn tussen de 14 en 22 jaar, bijna allemaal hebben ze een dubbelrol, maar het is super goed en grappig gespeeld.

Bronnen:
http://www.jeugdtheaterhofplein.nl/orestei...

Aanstormend talent, ik moest lachen om Ronald Goedemondt, we hebben het hier thuis nog vaak over sáp van satan (koffie) hij zegt dat op een bepaalde manier, met zijn accent, zodat je het wel móet nadoen.... snel, geestig , leuk

Percossa! Geweldig is dat: vier mannen die en show maken met drums, maar ook heel veel humor! Ook jochem myer natuurlijk.. De ashtonbrothers zijn wel grappig, maar ze vielen mij een beetje tegen omdat iedereen er zo vol lof over spreekt dat is te hoge verwachtingen had.

Ghetto, door Theaterhuis Marc van Driel. Een uitvoering met specifiek veel adolescente spelers over de Tweede Wereldoorlog. Ghetto is een veel uitgevoerd verhaal over een commandant in een concentratiekamp. Hij beveelt dat er toneel en muziek moet worden gemaakt, ondanks alle ellende. De vraag is of dat wel mogelijk is. De personages op de onderstaande poster zijn volgens mij vlnr: Kittel (de commandant), een joodse winkelier, een joodse zangeres. Toegevoegd op 16-06-2009 00:37:22 Oja! En ook de Ashton Brothers met Charlatans - a medicine show zijn weer geniaal! http://www.youtube.com/watch?v=InU4D5GHTLk Ik zou niet te veel filmpjes kijken wanneer je ze in het echt gaat kijken. De mannetjes met hun t-shirt over hun hoofd zijn een vast element, dus dit filmpje kan geen kwaad denk ik ;) bovendien is het het mooiste (en minst verklappende) wat ik van ze kan vinden op internet.

Het Groot Niet Te Vermijden is altijd een lust voor oog en oor. Droog Brood is hilarisch. De nieuwe show van Brigitte Kaandorp is weer ouderwets goed van kwaliteit. De nieuwe show van marc Marie Huybrechts zal zeker weer van superkwaliteit zijn. Jochem Meyer is errug leuk. Ronald Goedemondt is gieren. Veel plezier, ik hoop overigens dat je nog ergens aan kaartjes kan komen...

Dat is natuurlijk erg persoonlijk maar zelf gaan we o.a. naar Alex Klaasen. Wat ik van hem op televisie gezien heb, is veelbelovend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100